• -10%
Sleutelhanger Basketbal
Sleutelhanger Basketbal

Sleutelhanger Basketbal

462 op voorraad
LG-Imports
LG9958
€ 0,35 € 0,39 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en functionele sleutelhanger om jouw liefde voor basketbal te tonen? Dan hebben wij de perfecte sleutelhanger voor jou! Onze metalen sleutelhanger in de vorm van een basketbal is niet alleen een geweldige manier om je sleutels te organiseren, maar ook een leuke accessoire om aan je tas, jas of broek te hangen.

Onze basketbal sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een diameter van 2,5 cm. Het is een perfect formaat om aan je sleutelring te bevestigen en het past gemakkelijk in je zak of tas.

Onze basketbal sleutelhanger is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het heeft een uniek ontwerp in de vorm van een basketbal, waardoor het opvalt en een geweldige manier is om je liefde voor basketbal te tonen. Het is ook een leuk cadeau-idee voor basketbalfans of voor iemand die van sportaccessoires houdt.

Onze metalen sleutelhanger is duurzaam en van hoge kwaliteit, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen slijtage en beschadiging. Het is ook gemakkelijk te bevestigen aan je sleutelring of tas.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en functionele sleutelhanger in de vorm van een basketbal, dan is onze metalen sleutelhanger de perfecte keuze. Bestel nu jouw eigen exemplaar en laat je passie voor basketbal zien aan iedereen om je heen!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje een basketbalclub.

Afmetingen: diameter bal 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 2,5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Oranje
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247099587
462 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst