• -10%
  • Pakket
Traktatiedoosje Lachgezicht 12st.
Traktatiedoosje Lachgezicht 12st.
Traktatiedoosje Lachgezicht 12st.

Traktatiedoosje Lachgezicht 12st.

32 op voorraad
LG-Imports
LG8763-12
€ 7,07 € 7,85 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om jouw feestje extra speciaal te maken? De 12 Traktatiedoosjes Lachgezicht zijn precies wat je nodig hebt! Deze doosjes zijn niet alleen perfect voor het uitdelen van traktaties, maar ze voegen ook een speels en vrolijk element toe aan elk feest. Met hun schattige en lachende gezichtjes zullen ze zeker een glimlach op het gezicht van elke gast toveren.

De 12 Traktatiedoosjes Lachgezicht zijn gemaakt van stevig karton, waardoor ze duurzaam en praktisch zijn. Ze kunnen gemakkelijk worden gevuld met allerlei traktaties, zoals snoepjes, kleine speeltjes of andere leuke verrassingen. Deze doosjes zijn niet alleen een geweldige manier om je gasten te verwennen, maar ook om hen te laten zien hoeveel je om hen geeft.

Of je nu een kinderfeestje, een babyshower, een verjaardag of een ander feestelijk evenement organiseert, deze Traktatiedoosjes met Lachgezicht zijn de ideale keuze. Ze voegen een persoonlijk tintje toe aan je feestdecor en zorgen ervoor dat jouw gasten zich speciaal en gewaardeerd voelen.

Met de 12 Traktatiedoosjes Lachgezicht kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Je kunt ze personaliseren door er een naam of een klein bericht op te schrijven, waardoor ze nog specialer worden. Deze doosjes zijn niet alleen praktisch tijdens het feest, maar kunnen ook dienen als een leuk aandenken aan een fantastische dag.

Bestel vandaag nog de 12 Traktatiedoosjes Lachgezicht en maak van jouw feestje een onvergetelijke ervaring voor zowel jou als je gasten. Voeg een vleugje vrolijkheid en originaliteit toe aan je feestdecor met deze leuke en unieke traktatiedoosjes!

Afmeting doosje opgebouwd: 12 x 12,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
traktatiedoosje 12 x 12,5 x 6cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Thema
Lachgezicht
EAN code:
8740236589369
32 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst