Stuiterballen

Speelgoedfamilie heeft vele stuiterballen in diverse kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Of wil je zelf een stuiterbal proberen te maken?
Met verschillende kleuren poeders, een mal en met behulp van water kun je zelf jouw eigen stuiterbal maken. Het leuke is dat je iedere stuiterbal een uniek patroon kunt geven. Stuiter er op los!
Ben je op zoek naar een leuke verzameling stuiterballen? Bekijk dan onze categorie vol stuiterballen in allerlei maten, uitvoeringen, kleuren en vormen. Of je nu op zoek bent naar een kleine stuiterbal voor een kind of een grotere stuiterbal voor een volwassene, wij hebben het allemaal.
Laat de ei-stuiterbal gekke sprongen maken, bekijk de "verstopte" figuurtjes of laat de MEGA stuiterballen door de lucht vliegen.
Onze stuiterballen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook geschikt voor allerlei gelegenheden zoals feesten, kinderpartijtjes, of gewoon als cadeau. We hebben stuiterballen in verschillende kleuren en maten, van klein tot groot, dus er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon op zoek bent naar wat speelgoed voor jezelf, onze verzameling stuiterballen biedt iets voor iedereen. Bekijk snel onze categorie en ontdek de leukste stuiterballen die er te vinden zijn!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Stuiterballen zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Karakter
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
Stuiterballen

Stuiterbal Hip

LG-Imports
LG8621
€ 0,23 € 0,25
Stuiterballen

Stuiter Ei

SpeelgoedFamilie
1210218
€ 1,35
1-36 van 62 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst