• -10%
  • Pakket
Traktatiedoosje Voetbal 12 Stuks
Traktatiedoosje Voetbal 12 Stuks
Traktatiedoosje Voetbal 12 Stuks

Traktatiedoosje Voetbal 12 Stuks

45 op voorraad
LG-Imports
LG8764-12
€ 7,07 € 7,85 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak jouw feestje onvergetelijk met onze charmante bundel van 12 Traktatiedoosjes in Voetbal Thema! Ben jij op zoek naar een unieke en originele manier om jouw feestje een bijzondere twist te geven? Deze bundel van 12 Traktatiedoosjes bieden niet alleen een leuke traktatie voor je gasten, maar creëren ook direct een feestelijke sfeer die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

Of je nu snoepjes, koekjes, kleine cadeautjes of andere verrassingen wilt presenteren, deze voetbal thema doosjes zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten traktaties. Gemaakt van stevig karton zijn ze duurzaam en betrouwbaar, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op jouw feestdecoraties.

Niet alleen geschikt voor kinderfeestjes, maar ook voor sportevenementen, teamuitjes en andere bijeenkomsten waar een feestelijke sfeer gewenst is. Voeg dat extra beetje magie toe aan elke gelegenheid en laat jouw gasten genieten van een meeslepende ervaring.

Onze 12 Traktatiedoosjes in Voetbal Thema zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs per stuk. Je kunt ze gemakkelijk en snel bestellen via onze website en ze worden snel bij jou thuis bezorgd. Op een moeiteloze manier geef je jouw feestje een persoonlijke en feestelijke touch met deze originele doosjes.

Dus, ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om jouw feestje compleet te maken? Zoek niet verder! Bestel vandaag nog deze Traktatiedoosjes in Voetbal Thema en geniet van de vele voordelen die deze speciale accessoire te bieden heeft. Een bundel van 12 stuks staat voor je klaar om jouw feest naar nieuwe hoogtes te tillen!

Afmeting doosje opgebouwd: 12 x 12,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
traktatiedoosje 12 x 12,5 x 6cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8740236588447
45 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst