• -10%
Potlood Gamer
Potlood Gamer

Potlood Gamer

625 op voorraad
LG-Imports
LG6498
€ 0,18 € 0,20 -10%

  • Bekijk meer van Monsters
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een echte gamer en houd je van unieke en opvallende schoolspullen? Dan is dit potlood met gamers thema perfect voor jou! Het potlood is versierd met verschillende afbeeldingen van gaming elementen, waardoor het een leuke en coole uitstraling heeft.

Dit potlood is niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens praktisch. Het heeft namelijk een gummetje op de achterzijde, zodat je altijd een gum bij de hand hebt als je iets wilt uitgummen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar een aparte gum en heb je alles wat je nodig hebt bij elkaar op één plek.

De verschillende uitvoeringen van dit potlood worden willekeurig geleverd, wat betekent dat je altijd een verrassing krijgt. Of je nu een potlood krijgt met afbeeldingen van gamecontrollers, games of andere gaming elementen, je weet zeker dat je iets unieks in handen hebt.

Dit potlood is niet alleen geschikt voor gamers, maar ook voor iedereen die van een leuke en opvallende schooluitrusting houdt. Het is een geweldig cadeau voor vrienden, familie of voor jezelf.

Kortom, als je op zoek bent naar een potlood dat niet alleen praktisch is, maar ook nog eens een leuke uitstraling heeft, dan is dit potlood met gamers thema perfect voor jou. Met de verschillende afbeeldingen en het handige gummetje op de achterzijde is het een geweldige aanvulling op je schoolspullen. Bestel hem nu en laat je verrassen!

LET OP: Prijs per stuk

Afmeting: lengte potlood 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte potlood 19 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
5413247064981
625 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst