Sleutelhanger Regenboog Ster
Sleutelhanger Regenboog Ster

Sleutelhanger Regenboog Ster

Niet op voorraad
Base Toys
BT2669
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een betoverende sleutelhanger die je sleutels een vleugje magie geeft? Kijk dan eens naar onze Sleutelhanger Regenboog Ster. Deze schattige sleutelhanger is in de vorm van een lachende vallende ster, versierd met de prachtige kleuren van de regenboog. Het is de perfecte accessoire om een sprankje vreugde en positiviteit aan je dagelijkse leven toe te voegen.

De Sleutelhanger Regenboog Ster is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de stevige metalen ring kun je de sleutelhanger eenvoudig aan je sleutelbos, tas of rugzak bevestigen. Zo ben je altijd omringd door het vrolijke gezicht van de lachende vallende ster en de stralende kleuren van de regenboog.

Deze sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen. De kleuren van de regenboog blijven helder en levendig, zelfs bij dagelijks gebruik. Bovendien is de Sleutelhanger Regenboog Ster compact en lichtgewicht, zodat hij comfortabel aan je sleutels hangt zonder ze te verzwaren.

Met de Sleutelhanger Regenboog Ster voeg je niet alleen een vleugje kleur toe aan je dagelijks leven, maar ook een vleugje magie. Het is een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of voor jezelf. Laat de vallende ster je wensen en dromen symboliseren en herinner jezelf eraan dat alles mogelijk is.

Bestel vandaag nog de Sleutelhanger Regenboog Ster en laat je betoveren door de lachende ster en de prachtige kleuren van de regenboog. Voeg een speels accent toe aan je sleutelbos en laat je dagelijkse avonturen sprankelen met positiviteit en vreugde.

Afmetingen: lengte inclusief hanger 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 9cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
8740236587594

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst