• -10%
Sleutelhanger Fluoriserende Beer
Sleutelhanger Fluoriserende Beer
Sleutelhanger Fluoriserende Beer

Sleutelhanger Fluoriserende Beer

132 op voorraad
LG-Imports
LG9931
€ 0,50 € 0,55 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en opvallende sleutelhanger waarmee je jouw sleutels niet meer kwijtraakt? Dan is deze sleutelhanger met een fluorescerende beer misschien wel iets voor jou! Deze sleutelhanger is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk om te zien.

De fluorescerende beer-sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder roze, oranje, geel en groen. Het leuke aan deze sleutelhanger is dat de kleur willekeurig wordt geleverd, waardoor het elke keer weer een verrassing is welke kleur je ontvangt. Dit maakt het ook een leuke optie als cadeau voor vrienden en familie.

De sleutelhanger heeft een lengte van 6 cm en is gemaakt van duurzaam materiaal. De fluorescerende beer-sleutelhanger is voorzien van een handige clip waarmee je hem gemakkelijk aan je sleutelbos, school- of sporttas kunt bevestigen. Zo raak je jouw spullen nooit meer kwijt! Daarnaast is de fluorescerende beer-sleutelhanger een leuke manier om jouw persoonlijkheid en stijl te laten zien.

Bestel nu jouw fluorescerende beer-sleutelhanger en geef jouw sleutelbos of tas een opvallende en leuke uitstraling. Of bestel meerdere sleutelhangers en verzamel ze allemaal! De sleutelhanger is ook een leuk aandenken aan bijvoorbeeld een festival of concert.

Kortom, de fluorescerende beer-sleutelhanger is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk en een echte eyecatcher. Bestel nu en laat je verrassen door welke kleur sleutelhanger jij ontvangt!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: 4,5 x 6cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4,5 x 6cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5413247099310
132 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst