Sleutelhanger Regenboog Hart
Sleutelhanger Regenboog Hart

Sleutelhanger Regenboog Hart

Niet op voorraad
Base Toys
BT2668
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke en kleurrijke sleutelhanger? Dan is onze Sleutelhanger Regenboog Hart de perfecte keuze voor jou! Deze prachtige sleutelhanger combineert de symboliek van een hart met de levendige kleuren van een regenboog, waardoor hij een echt statement piece is.

Het hartvormige ontwerp symboliseert liefde, passie en genegenheid, terwijl de regenboogkleuren een gevoel van vreugde uitstralen. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een harmonieus en opvallend effect te creëren.

De Sleutelhanger Regenboog Hart is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook praktisch in gebruik. Met de stevige metalen ring kun je de sleutelhanger gemakkelijk aan je sleutels, tas of rugzak bevestigen. Op deze manier heb je altijd een vrolijk en kleurrijk hart bij je.

De sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en langdurig gebruik te garanderen. De regenboogkleuren blijven helder en levendig, zelfs bij dagelijks gebruik. Bovendien is de sleutelhanger compact en lichtgewicht, waardoor hij comfortabel is om te dragen.

Of je nu je eigen sleutelbos wilt opvrolijken of op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde, de Sleutelhanger Regenboog Hart is de perfecte keuze. 

Breng wat kleur en liefde in je leven met de Sleutelhanger Regenboog Hart. Bestel vandaag nog en geniet van de vreugde en positiviteit die deze prachtige sleutelhanger met zich meebrengt.

Afmeting: lengte inclusief hanger 9,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 9,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
8740236587587

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst