• -10%
Sleutelhanger Uil
Sleutelhanger Uil

Sleutelhanger Uil

131 op voorraad
LG-Imports
LG9937
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Bekijk meer van Uilen
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een kleurrijke en opvallende sleutelhanger? Dan is de sleutelhanger in de vorm van een uil misschien wel precies wat je zoekt! Deze sleutelhanger is niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel leuk om te zien. Dankzij het flexibele kunststof materiaal is de uil niet alleen buigzaam, maar ook nog eens heel licht van gewicht. Zo voel je amper dat je de sleutelhanger bij je draagt.

De uil is een populair dier en wordt vaak geassocieerd met wijsheid en intelligentie. Met deze kleurrijke sleutelhanger heb je dan ook altijd een slimme compagnon bij de hand. Dankzij de felle kleuren valt de sleutelhanger bovendien direct op tussen je andere sleutels, waardoor je nooit meer lang hoeft te zoeken naar de juiste sleutel.

De sleutelhanger is niet alleen handig voor eigen gebruik, maar ook leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan iemand die net verhuisd is of zijn/haar eerste auto heeft gekocht. Of wat dacht je van een leuk presentje voor een jarige vriend(in) of familielid?

Kortom, de kleurrijke sleutelhanger in de vorm van een uil is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke accessoire om bij je te dragen. Dankzij het flexibele materiaal is de uil bovendien stevig genoeg om lang mee te gaan. Bestel deze opvallende sleutelhanger vandaag nog en maak jouw sleutelbos compleet!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 3,5 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
3,5 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247099372
131 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst