Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht Ster
Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht Ster

Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht Ster

Niet op voorraad
Base Toys
BT2671
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een sleutelhanger die een sprankeling aan je sleutelbos toevoegt? Maak kennis met onze Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht Ster! Deze unieke sleutelhanger combineert het vrolijke lachgezicht van een smiley met de betovering van sprankelende sterren in regenboogkleuren als ogen.

De Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht Ster is een ware blikvanger die een speelse en kleurrijke touch aan je sleutels, tas of rugzak geeft. Het lachgezicht is uitgerust met sprankelende sterrenogen in verschillende regenboogkleuren, waardoor het een magische uitstraling heeft.

De sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De kleuren van de regenboog blijven helder en levendig, zelfs bij dagelijks gebruik. De stevige metalen ring zorgt ervoor dat de sleutelhanger veilig aan je sleutels blijft hangen.

Naast het toevoegen van een dosis plezier en kleur aan je dagelijkse routine, is de Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht Ster ook een perfect cadeau-idee. Het symboliseert vreugde, positiviteit en een sprankeling van geluk. Geef het aan een geliefde, vriend of familielid en bezorg hen een glimlach die straalt als een ster aan de hemel.

Bestel vandaag nog de Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht Ster en laat je sleutelbos schitteren met vrolijkheid en magie. Het lachgezicht met sprankelende sterrenogen herinnert je eraan om altijd te blijven stralen, zelfs op de donkerste dagen. Voeg wat betovering toe aan je leven en laat deze unieke sleutelhanger je begeleiden op al je avonturen.

Afmetingen: lengte inclusief hanger 10,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 10,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236587617

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst