Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht
Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht

Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht

Niet op voorraad
Base Toys
BT2670
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een sleutelhanger die een glimlach op je gezicht tovert? Ontdek onze Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht! Deze vrolijke sleutelhanger is in de vorm van een klassieke smiley, maar dan met een kleurrijke twist. Het gezichtje is versierd met prachtige regenboogkleuren, waardoor het een echte eyecatcher is.

De Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht brengt een speels en positief accent aan je sleutelbos, tas of rugzak. Elke keer dat je je sleutels tevoorschijn haalt, word je begroet door het stralende lachgezicht en de levendige regenboogkleuren. Het is een instant mood-booster die je dagelijkse routine opvrolijkt.

Deze sleutelhanger is gemaakt van duurzame materialen om langdurig gebruik te garanderen. De kleuren van de regenboog blijven helder en levendig, zelfs bij dagelijks gebruik. De stevige metalen ring zorgt ervoor dat de sleutelhanger veilig aan je sleutels bevestigd blijft.

De Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht is niet alleen een geweldige accessoire voor jezelf, maar ook een perfect cadeau-idee voor vrienden, familie of collega's. Het symboliseert vreugde, positiviteit en een glimlach die nooit vervaagt.

Bestel vandaag nog de Sleutelhanger Regenboog Lachgezicht en voeg een kleurrijke en vrolijke touch toe aan je dagelijks leven. Laat de regenboogkleuren en het lachgezicht je herinneren aan het belang van blijdschap en positiviteit, waar je ook gaat. Maak een statement en verspreid geluk met deze schattige sleutelhanger!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
8740236587600

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst