• -10%
Vingerogen Gekleurd
Vingerogen Gekleurd
Vingerogen Gekleurd
Vingerogen Gekleurd

Vingerogen Gekleurd

8 op voorraad
LG-Imports
LG4393
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en grappige manier om jezelf te vermaken? Dan zijn grappige vingerogen precies wat je zoekt! Doe de ringen om je vingers en kijk hoe de oogjes bewegen. Het is een verrassing welke je krijgt, omdat de ringen door elkaar geleverd worden. Je zult je zeker vermaken met deze leuke accessoires.

De grappige vingerogen zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Het is een leuke manier om jezelf te vermaken, of om anderen te laten lachen. Ze zijn ook geweldig voor feestjes en bijeenkomsten. De ringen zijn gemaakt van redelijk flexibel materiaal, waardoor ze comfortabel om je vingers passen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en herbruikbaar.

Of je nu een clown, goochelaar of gewoon een grappenmaker bent, de grappige vingerogen zijn een leuke toevoeging aan je outfit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, dus je kunt ze aanpassen aan je stijl en persoonlijkheid. Met deze leuke accessoires ben je verzekerd van veel plezier en lachen.

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriend of familielid, dan zijn de grappige vingerogen ook een geweldige optie. Het is een uniek cadeau waar iedereen van kan genieten. Bovendien zijn ze betaalbaar en gemakkelijk online te bestellen.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en grappige manier om jezelf of anderen te vermaken, dan zijn grappige vingerogen een geweldige optie. Bestel ze vandaag nog en laat de lachspieren werken!

De verschillende kleuren worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk.

Afmetingen: 5,5 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5,5 x 4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247043931
8 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst