Woezel & Pip Uitdeelzakjes, 4st.
Woezel & Pip Uitdeelzakjes, 4st.

Woezel & Pip Uitdeelzakjes, 4st.

4 op voorraad
Folat
FL65194
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Woezel en Pip
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak het einde van het kinderfeestje extra speciaal met deze schattige Woezel & Pip uitdeelzakjes. Na een dag vol plezier en avontuur is het tijd om afscheid te nemen, maar niet voordat je de kleine feestgangers verrast met een uitdeelzakje vol lekkers en een leuk cadeautje!

Deze uitdeelzakjes zijn speciaal ontworpen in het thema van Woezel & Pip, de geliefde hondjes uit de Tovertuin. Op de zakjes zijn ze samen met hun vriendjes afgebeeld, waardoor ze direct herkenbaar zijn voor de kinderen. De vrolijke en kleurrijke print zorgt voor een feestelijke uitstraling en brengt de magie van de Tovertuin tot leven.

De zakjes zijn gemaakt van stevig papier en hebben een handzaam formaat. Hierdoor zijn ze perfect om te vullen met iets lekkers, zoals snoepjes of koekjes, en een leuk uitdeelcadeautje, zoals een klein speeltje of een verrassing. De kinderen zullen blij verrast zijn wanneer ze ontdekken wat er in hun uitdeelzakje zit.

Naast het feit dat deze uitdeelzakjes ideaal zijn voor het uitdelen van traktaties aan het einde van het feestje, kunnen ze ook gebruikt worden als leuke goodiebags tijdens een Woezel & Pip themafeest. Geef elk kind een eigen zakje gevuld met goodies om mee naar huis te nemen, als aandenken aan een fantastisch feest.

Maak het einde van het kinderfeestje onvergetelijk met deze Woezel & Pip uitdeelzakjes. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat de kleine feestgangers naar huis gaan met een glimlach op hun gezicht en een tas vol lekkers en verrassingen. Voeg een vleugje magie toe aan het afscheid en maak van het feestje een ervaring om nooit te vergeten!

Afmeting artikel: 19 x 15 cm
Afmeting verpakking: 30 x 16 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
19 x 15 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Woezel en Pip
EAN code:
8714572651943
4 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst