Woezel & Pip Tafelkleed
Woezel & Pip Tafelkleed

Woezel & Pip Tafelkleed

12 op voorraad
Folat
FL65193
€ 4,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Woezel en Pip
  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak jouw Woezel & Pip feest helemaal af met dit vrolijke gele Woezel & Pip tafelkleed! Dit kleurrijke tafelkleed is de perfecte toevoeging aan jouw feestdecoratie en brengt direct de sfeer van Woezel & Pip tot leven. Met de afbeeldingen van Woezel, Pip, Buurtpoes, Charlie en Molletje op het tafelkleed wordt jouw feesttafel een waar feestje!

Het tafelkleed heeft een afmeting van 180 x 130 cm, wat ervoor zorgt dat het geschikt is voor de meeste standaard feesttafels. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt daardoor bescherming aan jouw tafel tegen vlekken en morsen. Dit maakt het tafelkleed niet alleen leuk en feestelijk, maar ook functioneel tijdens het eten en drinken.

Of je nu een verjaardagsfeestje, babyshower of een andere speciale gelegenheid viert, dit Woezel & Pip tafelkleed voegt een vrolijke en herkenbare touch toe aan jouw feestdecoratie. Combineer het met bijpassende Woezel & Pip servetten, borden en bekers om een complete en coördinerende tafelsetting te creëren.

Het gele tafelkleed met Woezel & Pip thema zal de kinderen zeker enthousiast maken en bijdragen aan een feestelijke sfeer. Het is een geweldige manier om de magie van Woezel & Pip naar jouw feest te brengen en de kleine gasten te verrassen.

Maak jouw Woezel & Pip feestje helemaal compleet met dit leuke gele Woezel & Pip tafelkleed. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat jouw feesttafel straalt met de vrolijke avonturen van Woezel, Pip en hun vriendjes!

Afmeting artikel: 180 x 130 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
180 x 130 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Woezel en Pip
EAN code:
8714572651936
12 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst