Woezel & Pip Uitnodigingen, 8st.
Woezel & Pip Uitnodigingen, 8st.

Woezel & Pip Uitnodigingen, 8st.

25 op voorraad
Folat
FL65198
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Woezel en Pip
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap binnen in de betoverende wereld van Woezel en Pip en organiseer een onvergetelijk kinderfeestje met dit vrolijke duo! En wat is er nu leuker dan de gasten alvast in de feeststemming te brengen met Woezel en Pip uitnodigingen? In elke verpakking zitten maar liefst 8 stuks, genoeg om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor een magische dag.

Woezel en Pip zijn geliefde karakters die zowel kinderen als volwassenen betoveren met hun avonturen. Met deze uitnodigingen breng je de vrolijkheid en gezelligheid van Woezel en Pip naar jouw feestje. De uitnodigingen zijn voorzien van kleurrijke afbeeldingen van Woezel, Pip en hun vriendjes, waardoor de gasten direct in de feeststemming komen.

Het versturen van deze Woezel en Pip uitnodigingen is niet alleen een leuke manier om je vrienden en vriendinnen uit te nodigen, maar het geeft ook een voorproefje van wat ze op het feest kunnen verwachten. Het thema van het feestje wordt direct duidelijk en zorgt voor extra enthousiasme bij de genodigden.

Deze uitnodigingen zijn perfect voor kinderfeestjes, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden waar Woezel en Pip centraal staan. De uitnodigingen zijn gemaakt van hoogwaardig karton en hebben een handig formaat waardoor ze gemakkelijk te versturen zijn. Vul de naam van de jarige, de datum, tijd en locatie in en maak het persoonlijk!

Wacht niet langer en maak jouw Woezel en Pip feestje compleet met deze prachtige uitnodigingen. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat jouw feestje een onvergetelijke belevenis wordt voor alle gasten. Wees er snel bij, want deze populaire uitnodigingen vliegen de deur uit!

Afmeting artikel: 41,5 x 10,5 cm

Productdetails

Afmetingen
41,5 x 10,5 cm
Materiaal
Papier
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Woezel en Pip
EAN code:
8714572651981
25 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst