Woezel & Pip Servetten, 20st.
Woezel & Pip Servetten, 20st.

Woezel & Pip Servetten, 20st.

12 op voorraad
Folat
FL65192
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Woezel en Pip
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Vier je binnenkort een feestje met als thema Woezel & Pip? Maak dan jouw feest compleet met deze schattige Woezel & Pip servetten! Op deze servetten zijn jouw favoriete karakters, zoals Woezel, Pip, Buurtpoes, Charlie en Molletje, afgebeeld. Het is de perfecte toevoeging aan jouw feestelijke tafeldecoratie.

De set bevat 20 servetten, dus je hebt voldoende om al je gasten te voorzien van een vrolijk en praktisch servet. De servetten hebben een handig formaat en zijn gemaakt van hoogwaardig papier, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook functioneel tijdens het eten en drinken.

Met de afbeeldingen van Woezel & Pip en hun vriendjes op de servetten creëer je direct een feestelijke en speelse sfeer. Kinderen zullen dolblij zijn om hun favoriete personages terug te zien op de servetten. Het zorgt voor een feestelijke en herkenbare tafelsetting waar iedereen van zal genieten.

Of je nu een verjaardagsfeestje, babyshower of een andere feestelijke gelegenheid viert, deze Woezel & Pip servetten zorgen voor een feestelijk accent. Combineer ze met andere Woezel & Pip feestartikelen, zoals borden, bekers en tafelkleden, om een complete en coördinerende feestdecoratie te creëren.

Maak jouw Woezel & Pip feestje helemaal af met deze leuke servetten. Bestel vandaag nog de set van 20 Woezel & Pip servetten en laat jouw feesttafel stralen met deze schattige karakters!

Afmeting artikel: 33 x 33 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
33 x 33 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Woezel en Pip
EAN code:
8714572651929
12 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst