Woezel en Pip Folieballon 45cm
Woezel en Pip Folieballon 45cm
Woezel en Pip Folieballon 45cm
Woezel en Pip Folieballon 45cm

Woezel en Pip Folieballon 45cm

5 op voorraad
Folat
FL23184
€ 3,25

  • Bekijk meer van Woezel en Pip
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je verjaardagsfeest of kinderfeestje extra feestelijk met onze prachtige Folieballon Woezel en Pip! Deze vrolijke folieballon is de perfecte toevoeging om elke feestgelegenheid op te vrolijken en zorgt ervoor dat de feeststemming tot grote hoogten stijgt.

Wat maakt onze Folieballon Woezel en Pip zo speciaal?

Betoverend Ontwerp: De folieballon is gedecoreerd met een betoverende afbeelding van de populaire karakters Woezel en Pip, omringd door hun vriendjes in opperste feeststemming. Deze levendige illustraties zorgen voor een magische en vrolijke sfeer op het feest.

Veelzijdig Gebruik: De folieballon is geschikt voor zowel helium als lucht, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen hoe je hem wilt gebruiken. Je kunt hem eenvoudig vullen met helium om hem te laten zweven en de aandacht van alle gasten te trekken.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig foliemateriaal, is onze folieballon duurzaam en blijft hij gedurende het hele feest mooi opgeblazen. Hij kan zelfs na het feest worden bijgevuld en hergebruikt voor toekomstige vieringen.

Eén Grote Eyecatcher: Deze folieballon is een echte blikvanger en zal de kinderen betoveren met de vrolijke uitstraling van Woezel en Pip. Het maakt van elke gelegenheid een feest om nooit te vergeten.

Voeg een vleugje vreugde en opwinding toe aan je volgende verjaardagsfeest of kinderfeestje met onze Folieballon Woezel en Pip. Of je hem nu laat zweven boven de feesttafel of als decoratie aan de muur bevestigt, deze ballon zal zeker de harten van de feestgangers veroveren. Bestel vandaag nog en laat Woezel en Pip de sterren van jouw feest zijn!

Afmetingen: 45cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
45cm
Materiaal
Folie
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Woezel en Pip
EAN code:
8714572231848
5 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst