Woezel en Pip Servetten 33 x 33cm 20st.
Woezel en Pip Servetten 33 x 33cm 20st.

Woezel en Pip Servetten 33 x 33cm 20st.

11 op voorraad
Folat
FL23187
€ 2,95

  • Bekijk meer van Woezel en Pip
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voor schone snoetjes en een vrolijke feestsfeer zijn onze Servetten Woezel en Pip (33 x 33 cm, 20 stuks) de ideale keuze voor elk verjaardagsfeest of kinderfeestje. Deze servetten zijn niet alleen functioneel om knoeien te voorkomen, maar voegen ook een extra dosis vreugde toe aan de tafeldecoratie.

Wat maakt onze Servetten Woezel en Pip zo bijzonder?

Betoverende Bedrukking: Onze servetten zijn voorzien van een betoverende bedrukking met de schattige karakters Woezel en Pip, samen met hun vriendjes. Woezel zegt 'hiep hiep hoera' en Pip zegt 'jippie!', waardoor de servetten een feestelijke uitstraling krijgen.

Praktische Set: Deze set bevat 20 servetten, waardoor je genoeg hebt om alle feestgangers te voorzien. Het is een handige en kostenefficiënte optie voor feesten van verschillende groottes.

Duurzaamheid: Onze servetten zijn gemaakt van hoogwaardig papier en zijn sterk en absorberend. Ze kunnen gemakkelijk omgaan met gemorste drankjes en knoeien tijdens het feest.

Een Groot Vriendenfeest: Dankzij de bedrukking van alle vriendjes van Woezel en Pip, wordt de tafel al snel het middelpunt van een groot vriendenfeest waar kinderen van alle leeftijden van zullen genieten.

Voeg een extra dosis plezier en functionaliteit toe aan je volgende verjaardagsfeest of kinderfeestje met onze Servetten Woezel en Pip. Ze zijn niet alleen handig om te gebruiken tijdens de maaltijd, maar ook om de tafel te versieren en een vrolijke sfeer te creëren. Bestel vandaag nog en maak van je feest een vrolijke en onvergetelijke gelegenheid waar schone snoetjes en lachende gezichten centraal staan!

Afmetingen: 33 x 33cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 33cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Woezel en Pip
EAN code:
8714572231879
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst