Woezel & Pip Ballonnen, 8st.
Woezel & Pip Ballonnen, 8st.

Woezel & Pip Ballonnen, 8st.

22 op voorraad
Folat
FL65195
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Woezel en Pip
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een feestje is pas echt compleet met deze vrolijke Woezel & Pip ballonnen! Laat Woezel, Pip en al hun vriendjes uit de Tovertuin de hoofdrol spelen op jouw feest. Met hun schattige afbeeldingen zorgen deze ballonnen voor een feestelijke en kleurrijke sfeer.

De ballonnen zijn bedrukt met de lieve hondjes Woezel & Pip, samen met hun vriendjes uit de Tovertuin. Deze bekende en geliefde personages brengen een extra dosis vrolijkheid en magie naar jouw feestje. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, babyshower of een andere bijzondere gelegenheid, deze ballonnen zullen zeker in de smaak vallen bij jong en oud.

De set wordt geleverd met 8 ballonnen, waardoor je voldoende hebt om de feestlocatie te versieren. Blaas ze op en hang ze op verschillende plekken op, verspreid ze over de ruimte of maak er een kleurrijk boeket van. Met deze Woezel & Pip ballonnen voeg je een speelse en feestelijke touch toe aan elke feestdecoratie.

De ballonnen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzaam latex. Ze zijn geschikt om met helium te vullen, zodat ze zweven en een betoverend effect creëren. Je kunt ze ook gewoon met lucht vullen en ophangen of gebruiken als decoratie op de feesttafel.

Mis de kans niet om jouw feestje een extra dosis vreugde en gezelligheid te geven. Bestel vandaag nog deze Woezel & Pip ballonnen en maak van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis. Voeg de lieve hondjes en hun vriendjes toe aan de feestvreugde en zorg voor een feestdecoratie die in het geheugen gegrift blijft!

Afmeting artikel: Ø 23 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
Ø 23 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Woezel en Pip
EAN code:
8714572651950
22 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst