• Alleen online
Safari Tafelkleed
Safari Tafelkleed

Safari Tafelkleed

4 op voorraad
Folat
FL62003
€ 3,99

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Jungle
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de avontuurlijke wereld van de savanne naar je feesttafel met deze tafelbekleding in Safari thema. Met een afmeting van 180x130cm is dit tafelkleed perfect geschikt voor het decoreren van een feestelijke tafel. Het kleed is voorzien van prachtige afbeeldingen van een tijger, giraffe, olifant en leeuw, waardoor een levendige en exotische sfeer ontstaat.

Dit Safari tafelkleed is een essentieel onderdeel voor het organiseren van een themafeestje. Combineer het met de andere items uit de Safari lijn, zoals servetten, borden en bekers, om een complete en coördinerende feestuitstraling te creëren. Het thema zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud en brengt de magie van de Afrikaanse safari naar je feestlocatie.

Het tafelkleed is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is. Het biedt bescherming aan je tafel tegen vlekken en morsen tijdens het feestje. Bovendien is het kleed herbruikbaar, waardoor je het kunt bewaren voor toekomstige feestjes of evenementen.

Met dit Safari tafelkleed voeg je een vleugje wildernis toe aan je feestelijke gelegenheid. Het creëert een visueel indrukwekkende tafelopstelling en zorgt voor een opwindende en avontuurlijke sfeer. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje of een gezellig samenzijn, dit tafelkleed zal zeker de aandacht trekken en je gasten betoveren.

Bestel vandaag nog dit tafelkleed in Safari thema en maak je feestje compleet. Transformeer je feestlocatie in een exotisch oord en laat je gasten genieten van de magie van de wilde dieren. Met dit tafelkleed wordt je themafeest een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Afmeting: 130 x 180 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
130 x 180 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572620031
4 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst