• -10%
Slijm Wilde Dieren
Slijm Wilde Dieren

Slijm Wilde Dieren

306 op voorraad
LG-Imports
LG9488
€ 0,41 € 0,45 -10%

Omschrijving

Op zoek naar een heerlijk slijmerig, kleverig speelgoed dat garant staat voor uren speelplezier? Dan is dit Wilde dieren potje met groen en oranje slijm echt iets voor jou! Dit potje is gevuld met vies en glibberig slijm in twee felle kleuren, die perfect zijn om te knijpen en kneden.

Het slijm is zacht en kleverig, waardoor het heerlijk is om mee te spelen. Je kunt erin knijpen, het tussen je handen laten glijden, of het uitrekken en er leuke vormen mee maken. Het beste van alles is dat het slijm bij elkaar blijft en geen rommel geeft. Zo kun je genieten van uren speelplezier zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opruimen van een kleverige puinhoop.

Het Wilde dieren potje is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een leuke en creatieve manier om te spelen. Het slijm is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige manier om de fijne motoriek te ontwikkelen. Bovendien stimuleert het de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen, waardoor ze hun eigen avonturen kunnen bedenken en hun eigen werelden kunnen creëren.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wondere wereld van het slijm met dit Wilde dieren potje en ervaar de sensatie van het spelen met kleverig, glibberig slijm!

Afmeting verpakking: Ø 3 x 4 cm, inhoud 22 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking Ø 3 x 4 cm, inhoud 22 ml
Materiaal
Slijm
Kleur
Muisgrijs
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247094889
306 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst