• Alleen online
Safari Vlaggenlijn
Safari Vlaggenlijn

Safari Vlaggenlijn

11 op voorraad
Folat
FL62007
€ 3,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Jungle
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je feestje compleet met onze dubbelzijdige kunststof Safari vlaggenlijn! Of je nu een kinderfeest, bruiloft of vrijgezellenfeest viert, deze vlaggenlijn geeft jouw party de perfecte uitstraling. Met kleurrijke vlaggetjes die allemaal met elkaar verbonden zijn, kun je ze eenvoudig als geheel ophangen en direct de feeststemming naar een hoger niveau tillen.

Onze vlaggenlijn is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dit betekent dat je je feestlocatie kunt transformeren, of het nu in de achtertuin, een feestzaal of op een openbaar terrein is. De vlaggetjes zijn dubbelzijdig bedrukt, waardoor ze vanuit elke hoek zichtbaar zijn en een extra feestelijk effect geven.

Met het Safari thema van deze vlaggenlijn voeg je een vleugje avontuur toe aan je feestdecoratie. De vlaggetjes zijn gedecoreerd met kleurrijke afbeeldingen van verschillende jungle dieren zoals leeuwen, giraffen, olifanten en apen. Ze zorgen voor een speelse en feestelijke sfeer, en brengen de spanning van een safari rechtstreeks naar je feestlocatie.

Onze vlaggenlijnen zijn perfect geschikt voor Safari kinderfeestjes, waar ze de feestvreugde naar een hoger niveau tillen. Kinderen zullen dol zijn op de levendige kleuren en de vrolijke dierenafbeeldingen. Maar ook voor andere feestelijke gelegenheden zijn deze vlaggenlijnen een geweldige keuze. Ze voegen een unieke en feestelijke touch toe aan verjaardagsfeestjes, themafeesten en meer.

Bestel vandaag nog onze dubbelzijdige kunststof Safari vlaggenlijn en maak jouw feestje compleet. Verbaas iedereen met deze leuke vlaggenlijnen en creëer een feestelijke sfeer die bij je thema past. Of je nu een Safari kinderfeestje viert of een andere speciale gelegenheid hebt, met deze vlaggenlijnen wordt het een feest om nooit te vergeten!

Afmeting: lengte 10 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 10 meter
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572620079
11 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst