• Alleen online
Safari Servetten, 20st.
Safari Servetten, 20st.

Safari Servetten, 20st.

6 op voorraad
Folat
FL62002
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Jungle
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je Safari themafeest compleet met onze set van 20 3-laags papieren Safari servetten! Deze servetten zijn niet alleen praktisch om je gasten schoon te houden, maar ze voegen ook een vleugje wilde schoonheid toe aan je feesttafel. Met hun levendige Safari ontwerp zijn ze de perfecte keuze voor een feest dat draait om avontuur en dieren in het wild.

Elke set bevat 20 servetten, zodat je voldoende hebt voor al je gasten. De servetten zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat zacht aanvoelt en toch sterk genoeg is om morsen en vlekken te voorkomen. Met hun 3-laagse structuur bieden ze een optimale absorptie en duurzaamheid, zodat ze lang meegaan tijdens het feest.

Het Safari ontwerp van de servetten is kleurrijk en opvallend. Ze zijn bedrukt met afbeeldingen van jungle dieren zoals leeuwen, giraffen, olifanten en apen, samen met weelderige vegetatie en een vleugje avontuurlijke sfeer. Deze servetten voegen een speels en feestelijk element toe aan je tafeldecoratie en zullen zeker de aandacht van je gasten trekken.

Naast hun decoratieve waarde zijn deze servetten ook praktisch in gebruik. Ze zijn handig formaat, ongeveer 33x33 cm, en kunnen gemakkelijk worden gevouwen tot verschillende vormen en stijlen. Of je nu een elegante tafelsetting wilt creëren of gewoon een informeel en speels accent wilt toevoegen, deze servetten passen perfect bij elke gelegenheid.

Onze Safari servetten zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor verschillende feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, picknicks, barbecues of zelfs babyshowers. Ze voegen een unieke en avontuurlijke touch toe aan elke viering.

Bestel vandaag nog onze set van 20 3-laags papieren Safari servetten en maak je Safari themafeest compleet. Zorg ervoor dat je gasten niet alleen genieten van het heerlijke eten, maar ook van de feestelijke en levendige sfeer die deze servetten met zich meebrengen. Voeg een vleugje avontuur toe aan je tafeldecoratie en maak van je feest een onvergetelijke ervaring!

Afmeting: 33 x 33 cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
33 x 33 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
EAN code:
8714572620024
6 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst