Waterverf Kleurblok Sinterklaas BT
Waterverf Kleurblok Sinterklaas BT
Waterverf Kleurblok Sinterklaas BT

Waterverf Kleurblok Sinterklaas BT

111 op voorraad
Wins Holland
1560983
€ 3,49

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met dit Sinterklaas kleurboek voor waterverf breng je de magie van het Sinterklaasfeest tot leven met vrolijke kleuren en creatieve kunstwerkjes. Dit kleurboek is ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier kennis te laten maken met schilderen en kleuren. Hier zijn enkele redenen waarom dit kleurboek een geweldige toevoeging is aan je Sinterklaasviering:

Sinterklaas Kleurplaten: Het kleurboek bevat maar liefst 20 leuke Sinterklaas kleurplaten met afbeeldingen van Sinterklaas, zijn Pieten, cadeautjes en andere traditionele Sinterklaasfiguren. Kinderen kunnen hun favoriete scènes inkleuren en de magie van Sinterklaas tot leven brengen.

Waterverf Techniek: Dit kleurboek maakt gebruik van een unieke waterverftechniek. Aan de onderkant van elke pagina bevinden zich papieren verfblokken. Met het meegeleverde kwastje kunnen kinderen eenvoudig water aanbrengen op deze vakjes, waardoor de verf wordt geactiveerd en op de kleurplaat wordt aangebracht. Dit zorgt voor een leuke en interactieve schilderervaring.

Creatieve Expressie: Schilderen en kleuren stimuleren de creatieve expressie van kinderen en helpen hen hun verbeelding te ontwikkelen. Dit kleurboek biedt hen de mogelijkheid om hun eigen kunstwerken te maken en trots te zijn op hun creaties.

Inclusief Kwastje: Het kleurboek wordt geleverd met een kwastje, zodat kinderen meteen aan de slag kunnen. Alles wat ze nodig hebben om te beginnen met schilderen, is binnen handbereik.

Sinterklaascadeau: Dit kleurboek is niet alleen leuk voor eigen gebruik, maar ook een geweldig Sinterklaascadeau. Het is een ideaal schoencadeautje of een leuke verrassing voor de Sinterklaasperiode.

Kortom, met dit Sinterklaas kleurboek voor waterverf kunnen kinderen op een speelse en educatieve manier genieten van het Sinterklaasfeest. Laat hun verbeelding de vrije loop en creëer samen kleurrijke en feestelijke kunstwerken die de magie van Sinterklaas weerspiegelen.

Afmeting: 20 x 20 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20 x 20 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851101038
111 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst