Sinterklaas Knutselset - Maak je...
Sinterklaas Knutselset - Maak je eigen Stoomboot

Sinterklaas Knutselset - Maak je eigen Stoomboot

423 op voorraad
Grafix
1630274
€ 2,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de spanning en opwinding van Pakjesavond tot leven komen met het knutselpakket van Grafix waarmee je je eigen kartonnen stoomboot kunt bouwen! Dit leuke knutselproject biedt kinderen vanaf 4 jaar de kans om hun creativiteit te uiten terwijl ze zich voorbereiden op de komst van Sinterklaas. Na het voltooien van dit leuke project kunnen ze hun kartonnen stoomboot trots tentoonstellen als sinterklaasdecoratie, zowel thuis als op school.

Waarom ons knutselpakket voor een kartonnen stoomboot zo bijzonder is:

Interactief Knutselplezier: Dit knutselpakket biedt urenlang interactief plezier terwijl kinderen hun eigen kartonnen stoomboot bouwen. Het is een geweldige manier om de fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Creatieve Uiting: Kinderen kunnen hun stoomboot decoreren zoals ze willen, met kleuren, stickers en andere knutselmaterialen. Dit stimuleert hun creativiteit en geeft ze een gevoel van trots over hun werk.

Sinterklaasdecoratie: Nadat de stoomboot is voltooid, kan deze dienen als prachtige sinterklaasdecoratie. Het voegt een feestelijke sfeer toe aan elke ruimte en herinnert aan de verwachtingsvolle dagen tot Pakjesavond.

Geschikt voor Jonge Kinderen: Dit knutselpakket is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar oud, zodat zelfs de jongsten kunnen deelnemen aan het knutselplezier.

Educatief en Vermaak: Knutselen is niet alleen leuk, maar helpt ook bij de ontwikkeling van cognitieve en motorische vaardigheden bij kinderen.

Bereid je kinderen voor op de opwindende aankomst van Sinterklaas en laat ze genieten van creatief knutselplezier met ons kartonnen stoomboot knutselpakket van Grafix. Bestel vandaag nog en geef hen een gedenkwaardige en educatieve ervaring terwijl ze zich verheugen op Pakjesavond.

Afmeting: 30,5 x 27,5 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
30.5 x 27.5 x 0.5 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427092584
423 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst