Prikblok Sinterklaas BT
Prikblok Sinterklaas BT
Prikblok Sinterklaas BT
Prikblok Sinterklaas BT

Prikblok Sinterklaas BT

49 op voorraad
Wins Holland
1560986
€ 3,49

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met ons Sinterklaas Prikblok brengen we een nostalgische en creatieve knutselactiviteit naar de Sinterklaasviering. Het prikblok is een geweldig cadeau voor kinderen en een fantastische manier om de spanning op te bouwen voor Sinterklaasavond. Hier zijn enkele redenen waarom ons Sinterklaas Prikblok een geweldige aanvulling is op je Sinterklaasviering:

Traditioneel Knutselplezier: Het prikblok biedt een traditionele knutselervaring die kinderen en ouders allebei zullen waarderen. Het prikken en inkleuren van de Sinterklaaskleurplaten is een leuke en educatieve activiteit.

12 Kleurplaten: Onze set bevat 12 kleurplaten met Sinterklaasafbeeldingen, zoals Sinterklaas, Pieten, cadeautjes en meer. Kinderen kunnen kiezen welke afbeelding ze willen maken en zich helemaal uitleven met kleurpotloden of stiften.

Inclusief Prikpen en Prikblok: We leveren het prikblok compleet met een prikpen en een prikblok. Hiermee kunnen kinderen veilig en gemakkelijk de Sinterklaaskleurplaten prikken en uitsnijden.

Schoencadeau: Dit prikblok is ideaal als schoencadeautje. Kinderen zullen zich verheugen op het knutselen en inkleuren van de kleurplaten in aanloop naar Sinterklaasavond.

Educatieve Voordelen: Het prikblok stimuleert de fijne motorische vaardigheden van kinderen, bevordert hun creativiteit en helpt hen zich te concentreren op een leuke en leerzame activiteit.

Nostalgische Sfeer: Het prikblok brengt een nostalgische sfeer naar je Sinterklaasviering, waardoor herinneringen aan traditionele knutselactiviteiten worden opgehaald.

Ons Sinterklaas Prikblok is een geweldig cadeau voor kinderen en een leuke manier om de spanning op te bouwen voor Sinterklaasavond. Het stimuleert creativiteit en betrokkenheid bij het feest en zorgt voor een knusse en gezellige sfeer tijdens de voorbereidingen. Bestel vandaag nog en geef kinderen de kans om hun eigen Sinterklaaskunstwerken te maken!

Afmeting: 21,5 x 14,5 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21.5 x 14.5 x 2 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851101090
49 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst