Sinterklaas Puzzel 30st. BT
Sinterklaas Puzzel 30st. BT
Sinterklaas Puzzel 30st. BT
Sinterklaas Puzzel 30st. BT

Sinterklaas Puzzel 30st. BT

4 op voorraad
Grafix
1620967BT
€ 1,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Sinterklaasperiode draait om gezelligheid, samenzijn en plezier, en wat is er nu leuker dan samen met vrienden en familie een Sinterklaaspuzzel op te lossen? Onze Sinterklaaspuzzel is een fantastische aanvulling op je Sinterklaasviering en zorgt voor vermaak voor zowel jong als oud.

Waarom onze Sinterklaaspuzzel een geweldige keuze is voor je Sinterklaasviering:

Prachtige Afbeeldingen: Deze puzzel bestaat uit 30 puzzelstukjes die, wanneer ze correct zijn samengevoegd, een prachtige afbeelding van Sinterklaas op zijn trouwe paard Ozosnel of Sinterklaas en zijn Pieten op de pakjesboot onthullen. De afbeeldingen vangen de magie en vreugde van het Sinterklaasfeest perfect.

Plezier voor het Hele Gezin: Puzzels zijn een geweldige activiteit om te delen met familie en vrienden. Of je nu samen met je kinderen puzzelt of met vrienden een puzzelrace organiseert, deze Sinterklaaspuzzel zorgt voor betrokkenheid en plezier voor alle leeftijden.

Duurzaamheid en Kwaliteit: De puzzelstukjes zijn gemaakt van stevig karton dat lang meegaat. Ze zijn bestand tegen herhaaldelijk gebruik, zodat je jarenlang kunt genieten van deze puzzel.

Compact en Handzaam: Met afmetingen van 29 x 18 centimeter is deze puzzel handig en compact, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen naar Sinterklaasbijeenkomsten bij vrienden en familie.

Educatief Plezier: Puzzels zijn niet alleen leuk, maar ze bevorderen ook cognitieve vaardigheden zoals probleemoplossend vermogen, ruimtelijk inzicht en concentratie, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor kinderen.

Voeg een vleugje Sinterklaasplezier toe aan je viering met onze Sinterklaaspuzzel. Of je nu samen met je geliefden puzzelt voor de open haard of deze puzzel cadeau geeft als schoencadeautje, het zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren. Bestel vandaag nog en maak je Sinterklaasfeest compleet met deze leuke en uitdagende puzzel!

Afmeting: 29 x 18 cm
Let op: Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
29 x 18 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427083360
4 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst