Schilderen met Water Sinterklaas BT
Schilderen met Water Sinterklaas BT

Schilderen met Water Sinterklaas BT

95 op voorraad
1620968
€ 2,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de magie van Sinterklaas tot leven met onze Sinterklaas Waterverfset, waarmee je de meest feestelijke waterschilderijen kunt maken! Deze set bevat maar liefst 8 schilderijtjes die wachten om omgetoverd te worden tot kleurrijke kunstwerken. Het bijzondere aan deze set is dat de waterverf al op de pagina's zelf zit, dus met wat water en het meegeleverde penseel kun je de kleuren tot leven brengen op de afbeeldingen.

Waarom onze Sinterklaas Waterverfset zo speciaal is:

Creatieve Sinterklaaspret: Kinderen kunnen met deze set hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen Sinterklaaswereld schilderen. Ze kunnen Sinterklaas, Zwarte Piet, cadeautjes en meer in levendige kleuren tot leven brengen.

Gebruiksvriendelijk: Het gebruik van waterverf maakt deze set gemakkelijk en toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. Het waterverfproces is zowel leerzaam als vermakelijk.

Compleet met Benodigdheden: De set wordt geleverd inclusief een penseel en een laagje waterverf, zodat je alles bij de hand hebt om meteen aan de slag te gaan.

Schoencadeautje: Deze Waterverfset is ook een geweldig schoencadeautje. Kinderen zullen enthousiast zijn om deze set te ontvangen en hun eigen kunstwerken te creëren.

Educatief en Vermaak: Naast puur vermaak, helpt het schilderen met waterverf kinderen bij de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden, concentratie en kleurherkenning.

De Sinterklaas Waterverfset is een geweldige manier om de feestvreugde van Sinterklaas naar een hoger niveau te tillen. Het geeft kinderen de kans om hun eigen Sinterklaasdecoraties te maken en zich volledig onder te dompelen in de magie van het seizoen. Bestel vandaag nog en maak van de Sinterklaasviering een kleurrijk en vrolijk evenement!

Afmeting: 31 x 22,5 x 0,3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
31 x 22.5 x 0.3 cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427083391
95 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst