Verhalenboek Kerstmis: Het Pak van de...
Verhalenboek Kerstmis: Het Pak van de Kerstman

Verhalenboek Kerstmis: Het Pak van de Kerstman

153 op voorraad
Wins Holland
1560995
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stel je het volgende scenario voor: Kerst staat voor de deur, iedereen in de Noordpool is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de grote dag, en dan gebeurt het ondenkbare. Een onoplettende elf, met zijn goede bedoelingen, laat het ongelukje van het jaar gebeuren: hij heeft per ongeluk het pak van de kerstman in de was gedaan en het is gekrompen! Het pak is nu veel te klein voor de altijd vrolijke kerstman. Wat moeten ze nu doen?

Dit is het hartverwarmende kerstverhaal dat tot leven komt in het boek "Het Grote Kerstpakket Reddingsplan". Geschreven door de getalenteerde auteurs Julie Brante en Jeffrey Wins, neemt dit verhaal jong en oud mee op een magische reis vol avontuur, vriendschap en de ware geest van Kerstmis.

In een race tegen de klok bundelen de elfen hun krachten om een nieuw pak te maken voor de kerstman, en dat allemaal voordat kerstavond aanbreekt. Het boek brengt de lezer in de feestelijke sfeer en herinnert ons eraan dat kerst niet alleen gaat over cadeautjes, maar vooral over samenwerken, opoffering en liefde.

Dit boek is niet alleen geschikt om voor te lezen aan kinderen voor het slapengaan, maar is ook een geweldige aanvulling op de kersttradities van het hele gezin. Met zijn levendige illustraties en hartverwarmende boodschap zal "Het Grote Kerstpakket Reddingsplan" zeker een favoriet worden dat jaar na jaar uit de boekenkast wordt gehaald, om ons te herinneren aan de echte betekenis van Kerstmis.

Afmeting: 21 x 19,5 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 2 jaar
Afmetingen
21 x 19.5 x 1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
8711851851209
153 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst