Raamstickers Sinterklaasfeest BT
Raamstickers Sinterklaasfeest BT
Raamstickers Sinterklaasfeest BT
Raamstickers Sinterklaasfeest BT

Raamstickers Sinterklaasfeest BT

341 op voorraad
1560799
€ 2,50

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de Sinterklaassfeer in je huis tot leven komen met onze vrolijke Gel Raamstickers! Met deze feestelijke raamstickers kun je Sinterklaas, zijn Pieten, cadeautjes en een gastvrije 'welkom' boodschap aanbrengen op je keukenraam en je huis omtoveren tot een warm onthaal voor de goedheiligman en zijn gevolg.

Waarom onze Gel Raamstickers Sinterklaas zo speciaal zijn:

Feestelijke Sfeer: Sinterklaas is een tijd van vreugde en gezelligheid, en onze raamstickers helpen de feestelijke sfeer in huis te brengen. Ze zijn kleurrijk, levendig en vol met iconische Sinterklaaselementen.

Eenvoudig Aan te Brengen en te Verwijderen: Deze gel raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen op gladde oppervlakken zoals ramen en kunnen zonder problemen worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten.

Herbruikbaar: Je kunt deze stickers jaar na jaar hergebruiken om je huis te versieren voor de Sinterklaasviering. Bewaar ze gewoon zorgvuldig na gebruik voor toekomstige feestdagen.

Diverse Ontwerpen: Ons stickervel bevat verschillende ontwerpen, waaronder Sinterklaas zelf, cadeautjes en een vriendelijke 'welkom' boodschap, zodat je je eigen unieke decoratie kunt samenstellen.

Familieplezier: Het aanbrengen van deze raamstickers is een leuke activiteit voor het hele gezin. Kinderen kunnen helpen om het huis in Sinterklaassfeer te brengen en zich betrokken voelen bij de voorbereidingen voor de feestdag.

Onze Gel Raamstickers Sinterklaas voegen een vleugje magie toe aan je huis en creëren een warm welkom voor Sinterklaas en zijn Pieten. Of je ze nu op het keukenraam, de woonkamer of elders in huis plakt, ze zullen zeker de aandacht trekken en een glimlach op het gezicht van iedereen toveren. Bestel vandaag nog en maak van de Sinterklaasviering een nog feestelijkere en hartverwarmende gebeurtenis!

Afmeting: 57 x 15,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
57 x 15.5 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851802003
341 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst