• -10%
Kleurboek Met Stickers Kerstmis
Kleurboek Met Stickers Kerstmis
Kleurboek Met Stickers Kerstmis

Kleurboek Met Stickers Kerstmis

647 op voorraad
LG-Imports
LG6867
€ 0,53 € 0,59 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak de kerstperiode nog leuker met dit Mini Kerstkleurboekje inclusief kerststickers! Het kleurboekje is speciaal ontworpen voor kinderen en bevat verschillende kleurplaten met het thema Kerst. Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en de mooiste creaties maken met kerstbomen, cadeautjes, sneeuwpoppen en nog veel meer!

Het formaat van het kleurboekje is 13 x 9,5 cm, wat het perfect maakt om mee te nemen onderweg. Het past makkelijk in een tas of jaszak en is daarmee ideaal om kinderen tijdens reizen, vakanties of lange autoritten te vermaken. En dankzij de bijgeleverde kerststickers kunnen kinderen hun kleurplaten nog mooier maken en personaliseren.

Het Mini Kerstkleurboekje met kerststickers is ook een ideaal cadeau voor kinderen tijdens de kerstperiode. Geef het als klein extraatje bij een ander cadeau of stop het in de kerstsok van uw kinderen. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren en hen helpen de magie van Kerstmis te ervaren.

Het kleurboekje is van goede kwaliteit en geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Het is een geweldige manier om kinderen hun creativiteit te laten uiten en tegelijkertijd hun fijne motoriek te verbeteren. Bestel het Mini Kerstkleurboekje met kerststickers vandaag nog en maak de kerstperiode nog leuker voor uw kinderen!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Let op: Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 13 x 9.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
13 x 9.5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5413247068675
647 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst