• -10%
Kleurboek Met Stickers Sinterklaas
Kleurboek Met Stickers Sinterklaas
Kleurboek Met Stickers Sinterklaas

Kleurboek Met Stickers Sinterklaas

147 op voorraad
LG-Imports
LG6866
€ 0,53 € 0,59 -10%

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Dan is dit kleurboek met stickers met Sinterklaas thema een geweldige keuze! Dit kleurboekje bevat verschillende kleurplaten van Sinterklaas en zijn pieten, inclusief stickers om de kleurplaten nog mooier te maken.

Het kleurboekje is perfect voor kinderen die dol zijn op Sinterklaas en graag kleuren. De kleurplaten zijn gedetailleerd en bieden veel ruimte voor creativiteit. Daarnaast zijn de stickers een leuke toevoeging aan de kleurplaten en geven ze kinderen de mogelijkheid om hun kunstwerkjes nog mooier te maken.

Dit kleurboekje is ook geschikt voor ouders en leerkrachten die op zoek zijn naar een leuke activiteit voor kinderen tijdens de Sinterklaasperiode. Het kleurboekje kan worden gebruikt om kinderen bezig te houden tijdens het wachten op de komst van Sinterklaas, of als cadeau voor een geslaagde schoen- of pakjesavond.

Het kleurboekje is van hoge kwaliteit en bevat stevig papier dat geschikt is voor verschillende soorten kleurmateriaal, zoals kleurpotloden, stiften en verf. De stickers zijn van goede kwaliteit en kunnen gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en educatief cadeau voor kinderen tijdens de Sinterklaasperiode, dan is dit kleurboekje met stickers met Sinterklaas thema een geweldige keuze! Bestel vandaag nog en geef kinderen de kans om hun creativiteit te uiten tijdens de feestdagen.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Let op: Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 13 x 9.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
13 x 9.5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
5413247068668
147 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst