Sinterklaas Prikblok met 12 sheets BT
Sinterklaas Prikblok met 12 sheets BT

Sinterklaas Prikblok met 12 sheets BT

42 op voorraad
Grafix
1630261
€ 2,49

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met ons Sinterklaas Prikblok brengen we een leuke en creatieve draai aan de Sinterklaasviering. Dit prikblok is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 3 jaar en ouder te betrekken bij leuke knutselactiviteiten tijdens het Sinterklaasfeest.

Waarom ons Sinterklaas Prikblok een geweldige aanvulling is op je Sinterklaasviering:

Creatieve Ontwikkeling: Het prikken van de 12 sinterklaasplaatjes stimuleert de fijne motorische vaardigheden van kinderen. Ze kunnen de stippellijnen volgen en met de prikpen de tekeningen tot leven brengen.

Unieke Sinterklaasontwerpen: Ons prikblok bevat een verscheidenheid aan sinterklaasplaatjes, van Sinterklaas en zijn Pieten tot cadeautjes en meer. Kinderen kunnen hun favoriete sinterklaasmomenten kiezen om in te kleuren en te prikken.

Inclusief Prikbord en Prikpen: We hebben het prikblok compleet gemaakt met een prikbord en een prikpen, zodat kinderen direct aan de slag kunnen. Alles wat ze nodig hebben, zit inbegrepen.

Veilig en Geschikt voor Jonge Kinderen: Onze prikmaterialen zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en bieden een leuke en leerzame knutselervaring.

Sinterklaasplezier: Met dit prikblok voegen we een extra dimensie toe aan het Sinterklaasplezier. Kinderen kunnen hun eigen sinterklaasversieringen maken, die ze kunnen gebruiken om hun schoencadeautjes in te pakken of om het huis te versieren.

Dit Sinterklaas Prikblok is een geweldige manier om kinderen actief en betrokken te houden bij de Sinterklaasviering. Het stimuleert hun creativiteit en biedt een educatieve knutselervaring die perfect past bij de feestelijke sfeer van het Sinterklaasfeest. Bestel vandaag nog en geef kinderen de kans om hun eigen sinterklaasversieringen te maken en trots te zijn op hun creatieve prestaties!

Afmeting: 21 x 15,3 x 1,3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Vilt
Afmetingen
21 x 15.3 x 1.3 cm
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427090511
42 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst