Foamstickers Dieren, 64st.
Foamstickers Dieren, 64st.

Foamstickers Dieren, 64st.

44 op voorraad
HW192300
€ 2,45

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vrolijke en speelse dimensie toe aan al je knutselwerkjes met onze Zelfklevende Dieren Foamstickers! Deze kleurrijke en schattige stickers zijn perfect om creativiteit tot leven te brengen en knutselprojecten op te vrolijken. In deze verpakking vind je foamstickers van allerlei leuke dieren, waaronder koeien, kippen, paarden, giraffen, varkens, olifanten, leeuwen en neushoorns.

Met 64 stuks per verpakking ben je voorzien van een ruime keuze aan dierenstickers om elke creatie te verfraaien. De stickers variëren in grootte van 3 tot 6 cm, waardoor ze geschikt zijn voor diverse knutseltoepassingen. Of je nu bezig bent met het versieren van kaarten, het maken van collagekunst, of het pimpen van schoolprojecten, deze foamstickers voegen een speelse en levendige touch toe.

De zelfklevende achterkant maakt het eenvoudig om de stickers op verschillende oppervlakken te bevestigen, van papier tot karton en meer. Kinderen zullen dol zijn op het versieren van hun kunstwerken met deze schattige dierenstickers, terwijl volwassenen ze kunnen gebruiken om een creatief accent toe te voegen aan diverse projecten.

Breng je knutselwerkjes tot leven met de vrolijke Zelfklevende Dieren Foamstickers! Bestel vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop gaan met deze schattige en veelzijdige stickers.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting artikel: 6 x 3 cm
Afmeting verpakking: 16 x 15 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
6 x 3 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8711319923004
44 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst