• -10%
Tattoo Vel Voetbal
Tattoo Vel Voetbal
Tattoo Vel Voetbal

Tattoo Vel Voetbal

504 op voorraad
LG-Imports
LG8576
€ 0,45 € 0,50 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als voetballiefhebber is het belangrijk om je passie voor de sport te laten zien. Dat kan nu gemakkelijk met deze voetbal plaktattoos. Deze tijdelijke tattoos zijn een must-have voor elke voetbalfan en zijn perfect voor elk evenement, van wedstrijddagen tot feestjes en zelfs voor dagelijks gebruik.

Deze tattoo set bestaat uit vier vellen van 12 x 11,5 cm en biedt verschillende voetbalafbeeldingen, waaronder ballen, doelnetten en voetbalschoenen. Deze afbeeldingen zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. De tatoeages zijn ook gemakkelijk te verwijderen zonder dat er resten achterblijven.

De plaktattoos zijn ook zeer geschikt voor kinderen en kunnen worden gebruikt voor verjaardagsfeestjes of als aanmoediging voor hun eigen voetbalwedstrijden. De tattoos zijn een leuke en veilige manier om kinderen hun liefde voor voetbal te laten uiten.

Het aanbrengen van deze plaktattoos is eenvoudig. Verwijder de transparante folie van de tattoo en plaats deze met de afbeelding naar beneden op de gewenste plek. Druk de tattoo vervolgens ongeveer 30 seconden stevig aan met een vochtige doek of spons. Het papier laat los door het water en kan vervolgens voorzichtig worden verwijderd.

Kortom, deze voetbal plaktattoos zijn een leuke en makkelijke manier om je liefde voor voetbal te laten zien. Ze zijn perfect voor elk evenement en bieden een veilige en tijdelijke manier om jezelf te versieren met voetbalafbeeldingen. Bestel vandaag nog je set voetbal plaktattoos en laat de wereld zien dat je een echte voetbalfan bent!

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per vel.
Afmeting: tattoovel 12 x 11,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
tattoovel 12 x 11,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247085764
504 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst