• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Vlinder 48st.
Sleutelhanger Vlinder 48st.
Sleutelhanger Vlinder 48st.
Sleutelhanger Vlinder 48st.
Sleutelhanger Vlinder 48st.

Sleutelhanger Vlinder 48st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9938-48
€ 17,96 € 19,95 -10%

Dit pakket bevat


Omschrijving

Op zoek naar een vrolijke en kleurrijke toevoeging aan je sleutelbos? Kies dan voor deze prachtige vlinder sleutelhangers! Met hun levendige kleuren en unieke ontwerp zijn ze een ware eyecatcher. Deze grote bundel van 48 stuks biedt je maar liefst 6 verschillende kleuren om uit te kiezen, waardoor je altijd een passende vlinder sleutelhanger hebt voor elke gelegenheid.

Elke sleutelhanger is vakkundig vormgegeven in de vorm van een vlinder en gemaakt van flexibel rubber. Dit zorgt voor duurzaamheid en maakt de sleutelhanger veerkrachtig en gemakkelijk vast te maken aan je sleutelbos, tas of rugzak. Het flexibele materiaal zorgt er ook voor dat de vlinder sleutelhanger comfortabel in je zak past zonder te vervormen.

De 6 levendige kleuren waaruit je kunt kiezen, geven je de vrijheid om je eigen stijl en voorkeur te uiten. Of je nu houdt van felroze, stralend geel, sprankelend blauw of een andere kleur, er is altijd een vlinder sleutelhanger die bij jouw persoonlijkheid past.

Deze vlinder sleutelhangers zijn niet alleen een leuke accessoire voor jezelf, maar ook perfect als cadeau voor vrienden, familieleden of collega's. Ze kunnen ook dienen als leuke weggevertjes op evenementen, feestjes of als aandenken aan een speciale gelegenheid.

Met deze grote bundel van 48 vlinder sleutelhangers ben je verzekerd van een uitgebreide voorraad om te delen met anderen of om verschillende kleuren af te wisselen. Ze zijn ook geschikt voor gebruik in zakelijke omgevingen, zoals bij het markeren van verschillende sleutels of het toevoegen van een vrolijke noot aan kantoorbenodigdheden.

Kies voor vrolijkheid, kleur en flexibiliteit met deze vlinder sleutelhangers. Bestel vandaag nog je bundel van 48 stuks en voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je dagelijkse leven.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen artikel: 6 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
6 x 5 cm
Materiaal
Rubber
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Vlinder
EAN code:
5413247199386

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst