Vlinder

De orde van de vlinders is een van de meest indrukwekkende en fascinerende insecten die ons planeetje rijk is. Met ruim 160.000 beschreven soorten zijn vlinders niet alleen een van de grootste insectenorde binnen het dierenrijk, maar ook een van de meest gevarieerde en kleurrijke. Vlinders zijn een ware lust voor het oog en brengen kleur en leven in onze tuinen en parken. Daarom heeft Speelgoedfamilie speciaal voor deze mooie insecten een apart thema ingericht. In ons assortiment vind je allerlei leuke vlinder-speelgoed, van gevulde etuis tot vlinder-strijkkralen en vlinder-puzzels. Zo kun je thuis je eigen vlinder-paradijs creëren en deze prachtige beestjes van dichtbij bewonderen.
Maar vlinders zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze zijn ook nog eens heel belangrijk voor het ecosysteem. Vlinders zijn immers bestuivers en zorgen ervoor dat planten zich kunnen voortplanten. Zo dragen vlinders bij aan de biodiversiteit en zijn ze onmisbaar voor het behoud van onze natuur.
Wil je meer weten over vlinders en hoe je ze kunt beschermen? Neem dan een kijkje in ons thema en laat je inspireren door al het leuke vlinder-speelgoed dat we hebben. En vergeet niet: door vlinders te koesteren, koesteren we ook onze natuur.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
meer... minder
Thema
Karakter
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
1-33 van 33 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst