• -10%
Sleutelhanger Vlinder
Sleutelhanger Vlinder
Sleutelhanger Vlinder
Sleutelhanger Vlinder
Sleutelhanger Vlinder

Sleutelhanger Vlinder

28 op voorraad
LG-Imports
LG9938
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Bekijk meer van Vlinder Kriebelbeestjes
  • Bekijk meer van Vlinder Kriebelbeestjes
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze vlinder sleutelhanger is niet alleen een leuke toevoeging aan je sleutelbos, maar ook nog eens gemaakt van flexibel rubber. Hierdoor gaat hij lang mee en blijft hij er altijd mooi uitzien. De vlinder sleutelhanger wordt geleverd in 6 verschillende kleuren, wat betekent dat je altijd iets unieks aan je sleutelbos hebt hangen.

De vrolijke kleuren en het leuke design van deze sleutelhanger maken hem perfect voor iedereen die op zoek is naar een leuke en speelse accessoire. Of je nu je sleutels aan je tas of aan je broek hangt, deze vlinder sleutelhanger maakt het net iets leuker en vrolijker. Bovendien is het een geweldige manier om je sleutels gemakkelijker te herkennen tussen de andere sleutels.

De vlinder sleutelhanger is ook een geweldig cadeau voor vrienden of familie. Het is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een mooie en stijlvolle accessoire. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een feestdag of gewoon zomaar, deze vlinder sleutelhanger is altijd een goed idee.

Kortom, voeg wat kleur en vrolijkheid toe aan je sleutelbos met deze leuke vlinder sleutelhanger. Hij is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een leuke accessoire die je dag net iets leuker maakt.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmetingen artikel: 6 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
6 x 5 cm
Materiaal
Rubber
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Vlinder
EAN code:
5413247099389
28 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst