Sleutelhanger Ruimte UFO
Sleutelhanger Ruimte UFO

Sleutelhanger Ruimte UFO

88 op voorraad
Base Toys
BT2645
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je wat buitenaardse vibes toevoegen aan je sleutelbos? Dan is onze Sleutelhanger UFO perfect voor jou! Met deze unieke sleutelhanger met een UFO-ontwerp breng je de mysterieuze wereld van ruimtevaart en aliens naar je dagelijkse leven.

De Sleutelhanger UFO is een eyecatcher die direct de aandacht trekt. Hij is voorzien van een gedetailleerde UFO, compleet met ronde vormen, lichten en een futuristisch ontwerp.

De sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat je sleutels veilig zijn en niet snel kwijtraken. Daarnaast is de sleutelhanger compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk aan je sleutelbos kan worden bevestigd zonder ongemak toe te voegen.

Of je nu een fan bent van ruimtevaart, geïnteresseerd bent in buitenaardse wezens of gewoon een unieke sleutelhanger wilt, de Sleutelhanger UFO is een geweldige keuze. Het is ook een fantastisch cadeau-idee voor liefhebbers van sciencefiction, UFO-enthousiastelingen en mensen die houden van het ver kennen van het onbekende.

Voeg een vleugje mysterie toe aan je dagelijks leven met de Sleutelhanger UFO. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je sleutels bij elkaar houdt met deze opvallende accessoire. Of je nu gelooft in buitenaards leven of gewoon houdt van de esthetiek van UFO's, deze sleutelhanger zal zeker een gespreksonderwerp zijn.

Bestel vandaag nog de Sleutelhanger UFO en laat je sleutels zweven in stijl. Ontdek de fascinerende wereld van ruimtevaart en aliens elke keer dat je je sleutels tevoorschijn haalt. Durf jij de UFO mee te nemen?

Afmetingen: lengte inclusief hanger 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8740236587358
88 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst