• Pakket
Sleutelhangers Ruimte thema
Sleutelhangers Ruimte thema

Sleutelhangers Ruimte thema

Niet op voorraad
Base Toys
BT2705
€ 2,79

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in je ruimtepak en maak je klaar voor een buitenaards avontuur met deze unieke bundel van 6 sleutelhangers in een ruimtethema! Deze schattige en kleurrijke sleutelhangers brengen de mysterieuze wereld van de ruimte tot leven, met onder andere een astronaut, planeet, UFO en raket. Met deze sleutelhangers kun je je liefde voor de ruimtevaart en het universum altijd met je meedragen.

Elke sleutelhanger in de bundel is zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het gedetailleerde en levendige ontwerp van de ruimtevaartmotieven maakt ze tot een ware eyecatcher. Of je ze nu aan je sleutelbos, tas of rugzak bevestigt, ze zullen zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Deze bundel van 6 sleutelhangers biedt niet alleen een leuke manier om je sleutels georganiseerd te houden, maar ook de mogelijkheid om je fascinatie voor de ruimtevaart te uiten. Je kunt ervoor kiezen om elke dag een andere sleutelhanger te dragen, afhankelijk van je stemming of interesse. Het is ook een geweldige manier om gesprekken aan te knopen met mede-ruimteliefhebbers en je passie voor het universum te delen.

Daarnaast is deze bundel van 6 sleutelhangers in een ruimtethema ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familieleden of collega's die ook gefascineerd zijn door de ruimte. Het is een uniek en betaalbaar geschenk dat een persoonlijke touch geeft aan hun dagelijkse routine.

Kortom, de bundel van 6 sleutelhangers in een ruimtethema is een leuke en veelzijdige accessoire voor ruimtevaartliefhebbers. Bestel vandaag nog je eigen bundel en laat je passie voor de ruimte zien, waar je ook naartoe reist!

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8740236588027

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst