• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Dinosaurus 12st.
Sleutelhanger Dinosaurus 12st.

Sleutelhanger Dinosaurus 12st.

116 op voorraad
LG-Imports
LG9749-12
€ 5,03 € 5,59 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je verzameling compleet en voeg wat prehistorische charme toe met onze leuke sleutelhangers met dinosaurusthema! Met een bundel van 12 stuks ben je verzekerd van een uitgebreide selectie voor jezelf, om cadeau te geven of om uit te delen. Bovendien zijn er 6 verschillende dinosaurussen om te verzamelen, waardoor het nog spannender wordt!

Elke sleutelhanger is voorzien van een unieke dinosaurusafbeelding, variërend van de angstaanjagende T-Rex tot de majestueuze Brachiosaurus. Deze schattige en gedetailleerde ontwerpen zullen de verbeelding van jong en oud prikkelen en zorgen voor een vleugje nostalgie. Bevestig ze aan je sleutels, rugzak, etui of zelfs je jasrits om een beetje dinosaurusmagie toe te voegen aan je dagelijkse leven.

Met een grote bundel van 12 stuks heb je genoeg sleutelhangers om te delen met vrienden, familie en mede-dinosaurusliefhebbers. Deze sleutelhangers zijn ook geweldig als prijzen bij spelletjes of als decoratie voor dinosaurus-themafeestjes.

Elke dinosaurus sleutelhanger is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook functioneel en handig in gebruik. Geef je sleutelbos een vrolijke touch of hang er een aan je schooltas om jezelf te onderscheiden van de massa.

Voeg een beetje prehistorische vreugde toe aan je dag met onze bundel van 12 dinosaurussleutelhangers. Verzamel ze allemaal en laat je innerlijke ontdekkingsreiziger los! Bestel vandaag nog en begin met het delen van de magie van dinosaurussen met anderen.

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: lengte tussen 6-7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte tussen 6-7cm
Materiaal
Silicone
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8740236591409
116 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst