Sleutelhanger Ruimte Planeet
Sleutelhanger Ruimte Planeet

Sleutelhanger Ruimte Planeet

Niet op voorraad
Base Toys
BT2646
€ 0,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je een stukje van het universum met je meedragen? Onze Sleutelhanger Planeet is de perfecte keuze! Deze unieke sleutelhanger brengt de prachtige wereld van ruimtevaart en planeten naar je sleutelbos.

De Sleutelhanger Planeet is voorzien van een planeet met ringen, geïnspireerd door de mysterieuze schoonheid van ons zonnestelsel. De realistische weergave van de planeet en de ringen zorgen voor een fascinerend en opvallend ontwerp dat zeker de aandacht trekt.

De sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap om duurzaamheid te garanderen. Hij is stevig en betrouwbaar, waardoor je sleutels veilig blijven en niet snel verloren gaan. Daarnaast is de sleutelhanger compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk aan je sleutelbos kan worden bevestigd zonder extra belasting.

Of je nu een liefhebber bent van ruimtevaart, gefascineerd bent door planeten of gewoon een unieke sleutelhanger wilt, de Sleutelhanger Planeet is een fantastische keuze. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor ruimteliefhebbers, astronomen en iedereen die geïntrigeerd is door het universum.

Met de Sleutelhanger Planeet draag je een stukje kosmische pracht met je mee. Elke keer dat je je sleutels tevoorschijn haalt, word je herinnerd aan de grootsheid van het heelal. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je sleutels bij elkaar houdt met deze betoverende accessoire.

Bestel vandaag nog de Sleutelhanger Planeet en voeg een vleugje ruimtevaart toe aan je dagelijkse leven. Laat je sleutels stralen met de schoonheid van een planeet en zijn ringen. Durf jij de planeet mee te nemen?

Afmetingen: lengte inclusief hanger 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Kleur
Multi
Materiaal
Kunststof
Afmetingen
lengte inclusief hanger 9cm
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8740236587365

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst