Sleutelhanger Ruimte Satelliet
Sleutelhanger Ruimte Satelliet

Sleutelhanger Ruimte Satelliet

29 op voorraad
Base Toys
BT2647
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap de fascinerende wereld van de ruimtevaart binnen met onze Sleutelhanger Satelliet! Deze unieke sleutelhanger is ontworpen om de wonderen van de ruimte naar je sleutelbos te brengen.

De Sleutelhanger Satelliet is voorzien van een gedetailleerde satelliet met zonnepanelen. Deze authentieke weergave van een ruimtesatelliet met zonnepanelen zorgt voor een opvallend en boeiend ontwerp dat de aandacht trekt.

De sleutelhanger is vervaardigd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en lang meegaan. Hierdoor blijven je sleutels veilig en raak je ze niet snel kwijt. Daarnaast is de sleutelhanger compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk aan je sleutelbos kan worden bevestigd zonder extra belasting.

Of je nu een liefhebber bent van ruimtevaart, geïnteresseerd bent in satellieten of gewoon een unieke sleutelhanger wilt, de Sleutelhanger Satelliet is een geweldige keuze. Het is ook een perfect cadeau voor ruimteliefhebbers, technologie-enthousiastelingen en iedereen die gefascineerd is door de mysteries van het heelal.

Met de Sleutelhanger Satelliet draag je een stukje ruimtevaartgeschiedenis met je mee. Elke keer dat je je sleutels tevoorschijn haalt, word je herinnerd aan de ongelooflijke prestaties van de mensheid in de ruimte. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je sleutels bij elkaar houdt met deze buitengewone accessoire.

Afmetingen: lengte inclusief hanger 9,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 9,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8740236587372
29 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst