Sleutelhanger Voetbalveld
Sleutelhanger Voetbalveld

Sleutelhanger Voetbalveld

3 op voorraad
Base Toys
BT2689
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Sleutelhanger Voetbalveld is een uniek en stijlvol accessoire voor alle voetballiefhebbers. Met zijn gedetailleerde weergave van een voetbalveld en de afbeelding van twee teams van 11 spelers als punten op het veld, is deze sleutelhanger een must-have voor elke voetbalfan.

De Sleutelhanger Voetbalveld is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een strakke afwerking die de details van het voetbalveld tot leven brengt. De groene kleur van het veld, de witte lijnen en de kleine spelerspunten creëren een realistisch beeld dat elke voetbalfan zal aanspreken.

Met deze sleutelhanger kun je je passie voor voetbal laten zien, waar je ook naartoe gaat. Bevestig hem aan je sleutelbos, tas of rugzak en draag het voetbalveld altijd bij je. Het is een geweldige manier om je liefde voor het spel te tonen en een gespreksonderwerp te creëren met mede-voetbalfans.

De Sleutelhanger Voetbalveld is ook een ideaal cadeau voor voetballiefhebbers van alle leeftijden. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid is, deze sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen. Het is een persoonlijk en betekenisvol geschenk dat de ontvanger zal herinneren aan zijn passie voor voetbal.

Dus voeg een vleugje voetbal toe aan je dagelijkse leven met de Sleutelhanger Voetbalveld. Bestel vandaag nog en laat zien dat jij een trotse voetbalfan bent.

Afmetingen: lengte inclusief hanger 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
EAN code:
8740236587792
3 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst