• Alleen online
Voetbal Bekers, 4st.
Voetbal Bekers, 4st.

Voetbal Bekers, 4st.

26 op voorraad
Folat
FL26201
€ 4,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je voetbalavonden of voetbal feestje extra bijzonder met deze unieke set van 4 holografische bekers! Deze bekers zijn een must-have voor elke voetbalfan die op zoek is naar een speciale manier om van zijn favoriete sport te genieten.

De set bestaat uit 4 bekers, elk met een hoogte van ongeveer 9 cm en een diameter van 8 cm. De bekers zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en zijn ontworpen met een superleuk hologram effect. Wanneer je de beker beweegt, lijkt het alsof de voet de bal raakt, waardoor een dynamisch en levendig beeld ontstaat. Dit geeft een speels en verrassend element aan je drinkervaring en zorgt voor een unieke twist tijdens je voetbalavonden.

Naast het opvallende holografische effect, zijn deze bekers ook praktisch in gebruik. Ze zijn geschikt voor al je favoriete drankjes, of je nu kiest voor frisdrank, bier of iets anders. Of je nu alleen bent of met vrienden, deze bekers zorgen voor een feestelijke en gezellige sfeer tijdens elke voetbalwedstrijd op televisie.

Deze bekers zijn niet alleen perfect voor voetbalavonden, maar kunnen ook worden gebruikt bij andere gelegenheden waarin je je sportieve passie wilt tonen. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagsfeestjes, sportevenementen, kinderfeestje of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden.

Met deze holografische bekers maak je van elke voetbalavond een unieke beleving. Bestel nu deze set van 4 bekers en geniet van je favoriete drankjes met een vleugje magie. Maak indruk op je vrienden en familie met het opvallende hologram effect en creëer een onvergetelijke sfeer tijdens je volgende voetbalbijeenkomst. Haal het stadiongevoel naar je eigen huiskamer en beleef de spannendste wedstrijden als nooit tevoren!

Afmeting: inhoud 250 ml.

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
inhoud 266 ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8714572262019
26 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst