• -30%
Kleerhanger 3 Stuks Rood
Kleerhanger 3 Stuks Rood

Kleerhanger 3 Stuks Rood

8 op voorraad
Base Toys
BK2577F
€ 2,77 € 3,95 -30%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Je kledingkast organiseren kan een hele klus zijn, maar het is zo'n fijn gevoel als alles mooi op zijn plek hangt. Met de rode kleerhanger set van dennenhout wordt het organiseren van je kledingkast een feestje! Deze kleurrijke kleerhangers zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel mooi om te zien.

De rode kleerhanger set wordt geleverd in een set van 3 stuks en is gemaakt van hoogwaardig dennenhout. De hangers zijn sterk en duurzaam en geschikt voor alle soorten kleding. Of je nu een zware jas of een delicate blouse ophangt, met deze kleerhangers blijft je kleding kreukvrij en mooi op zijn plek hangen.

De kleerhangers zijn voorzien van een antislip laagje, zodat je kleding er niet vanaf kan glijden. Bovendien hebben alle hangers dezelfde vorm en maat, waardoor je kledingkast er mooi georganiseerd uitziet. En dankzij het vrolijke rood van de hangers krijgt je kledingkast ook nog eens een leuke uitstraling!

Met de rode kleerhanger set van dennenhout wordt het organiseren van je kledingkast een fluitje van een cent. Deze kleurrijke hangers zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel leuk om te zien. Ze zijn perfect voor iedereen die houdt van een beetje kleur en een georganiseerde kledingkast.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de rode kleerhanger set van dennenhout en geniet van een georganiseerde en vrolijke kledingkast!

Afmetingen: 31 x 19cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
31 x 19cm
Materiaal
Hout
Kleur
Rood
EAN code:
8720573258265
8 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst