• -10%
Stickerboek Voertuigen 600 Stickers
Stickerboek Voertuigen 600 Stickers

Stickerboek Voertuigen 600 Stickers

22 op voorraad
LG-Imports
LG9000A
€ 1,35 € 1,50 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit prachtige stickerboek is een absolute must-have voor alle voertuigliefhebbers! Met maar liefst 600 stickers van verschillende soorten voertuigen, zoals vliegtuigen, boten, motoren en nog veel meer, beleef je urenlang speel- en plakplezier.

Het stickerboek biedt een uitgebreide verzameling kleurrijke stickers, elk met een uniek ontwerp en gedetailleerde afbeeldingen van verschillende voertuigen. Van stoere raceauto's tot majestueuze cruiseschepen, je vindt ze allemaal in dit stickerboek. Laat je creativiteit de vrije loop en versier je notitieboeken, tekeningen, scrapbooks en meer met deze levendige voertuigstickers.

Met zoveel stickers om uit te kiezen, is er voor elk kind wat wils. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen scènes, racebanen en avonturen met deze kleurrijke voertuigstickers. Of je nu een liefhebber bent van luchtvaart, scheepvaart, motorsport of gewoon van alles op wielen houdt, dit stickerboek zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Het stickerboek is ideaal voor kinderen van alle leeftijden, maar ook voor verzamelaars en liefhebbers van voertuigen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes of gewoon als verrassing voor een enthousiaste voertuigfan.

Bestel nu dit prachtige stickerboek met 600 stickers van verschillende soorten voertuigen en laat je creativiteit de vrije loop. Ontdek de opwinding van de weg, het water en de lucht terwijl je de stickers plakt en je eigen avonturen bedenkt met deze kleurrijke voertuigen!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Afmetingen: 15 x 24,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15 x 24,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247090003
22 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst