• -30%
Kleerhanger 3 Stuks Blauw
Kleerhanger 3 Stuks Blauw

Kleerhanger 3 Stuks Blauw

2 op voorraad
Base Toys
BK2577C
€ 2,77 € 3,95 -30%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een opgeruimde kledingkast begint bij het netjes ophangen van je kleding. Met de blauwe kleerhanger set van dennenhout zorg je ervoor dat al je kleren mooi en overzichtelijk in de kast hangen. Deze kleerhangers worden geleverd in een set van 3 stuks en zijn gemaakt van hoogwaardig dennenhout.

De blauwe kleur van de kleerhangers geeft je kledingkast meteen een frisse uitstraling. Bovendien zijn deze kleerhangers niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens stevig en duurzaam. Het dennenhout is sterk genoeg om al je kledingstukken te dragen, van lichte shirts tot zware winterjassen.

De kleerhangers zijn geschikt voor alle soorten kleding en voorkomen dat je kleding kreukelt of vervormt. Hierdoor blijft je garderobe er altijd mooi en netjes uitzien. De hangers zijn voorzien van een antislip laagje, waardoor je kleding er niet vanaf kan glijden.

De blauwe kleerhangers van dennenhout zijn de perfecte oplossing als je je kledingkast wilt organiseren en meer overzicht wilt creëren. De kleerhangers zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens mooi om te zien. Bovendien is dennenhout een natuurlijk materiaal dat past bij elk interieur.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het organiseren van je garderobe, dan zijn deze blauwe kleerhangers van dennenhout een uitstekende keuze. Bestel nu en geniet van een georganiseerde en stijlvolle kledingkast!

Afmetingen: 31 x 19cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
31 x 19cm
Materiaal
Hout
Kleur
Blauw
EAN code:
8720573258265
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst