• -30%
Kleerhanger 3 Stuks Geel
Kleerhanger 3 Stuks Geel

Kleerhanger 3 Stuks Geel

8 op voorraad
Base Toys
BK2577D
€ 2,77 € 3,95 -30%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wie houdt er niet van een georganiseerde kledingkast? Het begint allemaal bij het netjes ophangen van je kleding. Met de gele kleerhanger set van dennenhout zorg je ervoor dat al je kleren mooi en overzichtelijk in de kast hangen. Deze kleurrijke kleerhangers worden geleverd in een set van 3 stuks en zijn gemaakt van hoogwaardig dennenhout.

De vrolijke gele kleur van deze kleerhangers geeft je kledingkast een zonnige uitstraling. Niet alleen zijn deze kleerhangers mooi om te zien, maar ook nog eens stevig en duurzaam. Het dennenhout is sterk genoeg om al je kledingstukken te dragen, van lichte shirts tot zware winterjassen.

De kleerhangers zijn geschikt voor alle soorten kleding en voorkomen dat je kleding kreukelt of vervormt. Hierdoor blijft je garderobe er altijd mooi en netjes uitzien. De hangers zijn voorzien van een antislip laagje, waardoor je kleding er niet vanaf kan glijden.

Met deze gele kleerhanger set van dennenhout wordt het organiseren van je garderobe een feestje. Deze kleerhangers zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens leuk om te zien. De kleerhangers zijn perfect voor iedereen die van kleur en een opgeruimde kledingkast houdt.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en praktische oplossing voor het organiseren van je garderobe, dan zijn deze gele kleerhangers van dennenhout een uitstekende keuze. Bestel nu en geniet van een vrolijke en georganiseerde kledingkast!

Afmetingen: 31 x 19cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
31 x 19cm
Materiaal
Hout
Kleur
Geel
EAN code:
8720573258265
8 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst