Sinterklaas Naamstickers, 50st.
Sinterklaas Naamstickers, 50st.
Sinterklaas Naamstickers, 50st.

Sinterklaas Naamstickers, 50st.

118 op voorraad
Grafix
RM830014
€ 1,75

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je sinterklaaskunstwerken en cadeautjes extra speciaal met onze feestelijke Sinterklaas naamstickers! Deze set bevat maar liefst 50 stickers met verschillende motieven die perfect passen bij de sfeer van het Sinterklaasfeest. Of je nu je kunstwerken wilt personaliseren, cadeautjes wilt versieren of je Sinterklaasviering wat extra flair wilt geven, deze naamstickers zijn een geweldige aanvulling op je feestartikelen.

Waarom onze Sinterklaas naamstickers zo bijzonder zijn:

Feestelijke Motieven: De stickers zijn prachtig geïllustreerd met motieven die onmiskenbaar bij Sinterklaas horen. Je vindt afbeeldingen van de stoomboot, cadeauverpakkingen, de zak van Sinterklaas, pieten en natuurlijk Sinterklaas zelf. Deze motieven voegen een vleugje magie toe aan je creaties.

Personalisatie: Met deze naamstickers kun je je kunstwerken, knutselprojecten en cadeaus personaliseren door de naam van de ontvanger toe te voegen. Het geeft een persoonlijk tintje aan je geschenken en maakt ze extra speciaal.

Handig en Veelzijdig: De stickers zijn handig in gebruik en geschikt voor verschillende toepassingen. Gebruik ze op cadeautjes, traktaties, uitnodigingen, knutselprojecten, en nog veel meer.

Groot Aantal Stickers: Met 50 stickers per set heb je genoeg om meerdere cadeaus te voorzien van een unieke en feestelijke uitstraling.

Sfeervolle Sinterklaasviering: Deze naamstickers zijn een geweldige aanvulling op je Sinterklaasviering thuis, op school of op andere feestelijke gelegenheden. Ze dragen bij aan de algehele sfeer van vreugde en opwinding.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze stickers zijn van hoge kwaliteit en duurzaam, zodat ze niet snel vervagen of loslaten.

Voeg een persoonlijk en feestelijk element toe aan je Sinterklaasviering met onze Sinterklaas naamstickers. Bestel vandaag nog en maak van het Sinterklaasfeest een onvergetelijke en gepersonaliseerde ervaring voor jezelf en je dierbaren!

Afmetingen: sticker is 4,5 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
sticker is 4,5 x 3cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427090719
118 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst